» » » » Събития за деца с изненади и чудеса

Снимка: Paradise Center

Чудни приключения и вълнуващи забавления очакват малчуганите през Ноември в Paradise Center в София. Програмата е разнообразна, усмивките са гарантирани.

Детските събития са с начален час 16:30 до 17:30 ч., и се провеждат на ет. -1, при зайчетата.


П Р О Г Р А М А

8 ноември 2014 г. – Арт работилница „Роботите”. Децата ще сътворят и декорират най-страхотните роботи, а накрая ще бъде проведено специално роботско състезание.

9 ноември 2014 г. – Куклен театър „Трите прасенца и вълкът” и весели танци и игри.

15 ноември 2014 г. – Парти „Здравословно хранене”. Кой не обича сладко-сладко да си похапва? Смелият Витамин и принцеса Ягодка ще разкрият тайната на това как да пораснеш голям и силен като хрускаш най-различни вкусотии. Ще разкажат за плодовете, зеленчуците и за всички полезни храни и ще покажат страхотни танцови стъпки. Игрите и забавленията няма да имат край в страната на Тути Фрути и банда зеленчуци.

16 ноември 2014 г. – Магично шоу с фокуси.

22 ноември 2014 г. – Парти спортно приключение. Забавление със състезания в различни спортни игри, включително каране на ски в мола.

23 ноември 2014 г. – Куклен театър „Весели истории с фея Забравана” и весели танци и игри.

29 ноември 2014 г. – Арт работилница „Кралски двор”. Децата ще се превърнат в истински принцове и принцеси. Малките принцеси ще си измайсторят и декорират най-красивите корони и жезли, а малките принцове ще се сдобият с корони и мечове. Накрая ще има приключения във Веселото кралство и истински бал.

30 ноември 2014 г. – Куклен театър „Снежко снежния човек” и весели танци и игри.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: