» » » » Нощен театър в Телефонната палата


За втора поредна година Vivacom Art Hall става част от Нощта на театрите и за една вечер ще се превърне в нощна театрална сцена за малки и големи.

„Нощ на театрите” е част от инициативата „Европейска нощ на театъра”, която вече 5 години се случва в няколко европейски страни и прави публиката и Театъра по-близки. В България проявата се случва за втори път и на 15 ноември 2014 г. ще провокира с над 150 събития, част от които с вход свободен.

Като част от „Нощ на театрите ’2014”, Vivacom Art Hall ви кани на:
  • Ателие „Театър на маса” от 10:30 ч. - Децата ще могат да се включат в една от двете групи: За художници и сценографи, които ще изработят декорите, костюмите и аксесоарите за театралната постановка. / и За актьори, които ще четат и репетират текста.
  • „Копче за сън” по Валери Петров от 13:00 ч. - По време на 3-часови занимания участниците ще четат и репетират, ще изработват хартиени декори и парцалени животни; ще построят „сцена” и ще изиграят истинско представление. С участието на: Деца от ателие „Прегърни ме” и всички деца-гости на ателието, актьори и художници. Добре дошли са и всички приятели на децата и театъра.
  • Театрално студио „Звездни мигове” представя „Приказка за проклетии, вълшебства и чудеса” от 15:00 ч. - Участват: Янко Теохаров, Виторио Йорданов, Стефан Пъневски, Иван Петров, Райа Байрактарова, Михаела Василева, Таня Стефанова, Калина Стойкова, Бетина Маркова, Еден Александрова, Симона Стойчева и Анна Димитрова. Ръководител: Павлина Тарр.
  • „ХаХаХа Импро” театър от 21:00 ч. – „ХаХаХа Импро” театър ще ви направи свидетели на импровизация, която няма да се повтори.
  • Радослав Йорданов представя „RED” от 23:00 ч. - Моноспектакъл по текстове на Ерик Богосян. Актьор и режисьор: Радослав Йорданов.
Вход свободен за всички представления.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: