» » » » Музика за медитация

Снимка: soul-sanctuaries.com

Музика за медитация и релаксация. Музика за духовно повдигане и докосване до съкровената ни същност. На концерт с произведения от Учителя Беинса Дуно ви канят музикантите с дългогодишен опит Теменужка и Георги Стойчев.

В културното наследство на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов) музиката заема първостепенно значение и е едно от най-мощните средства за духовна работа. Учителят създава повече от 150 песни и мелодии. Негов учител по музика през 80-те години на 19 в. е чешкият цигулар В. Фалтис. По-късно Петър Дънов създава песни по библейски текстове и свои текстове, които в последствие нарича окултни упражнения. Те влияят изключително благотворно на човешката психика, подходящи са за медитация и внасят хармония в цялостното човешко поведение.

Теменужка и Георги Стойчеви са музиканти с дългогодишен стаж, свирили са в състава на Старозагорската опера. До пенсионирането си са били преподаватели по цигулка в Музикалното училище в Стара Загора. От много години свирят произведения на Учителя Петър Дънов.

Релаксирайте сетивата си, окрилете душата си с концерта „Музика за медитация” на 8 ноември 2014 г., от 11:00 ч., в Балабановата къща в Стария Пловдив.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: