» » » » SoBazzar Коледно издание


Истински добрият базар е направен от някой, който го е грижа за това как би се чувствал на него и за това какво би отнесъл у дома си. И би го създал така, сякаш го прави лично за себе си. С леки джинджифилови нотки, поднесен с усмивка, любов и споделеност. Това е тазгодишният Коледен базар на SOHO, изкушаващ с греяно и малиново вино, коледен чай и сладкиши, и уникални ръчноизработени подаръци.

На 6 и 7 декември 2014 г., от 10:00 до 19:00 ч., в зелената къща на SOHO в София, 35 изложители ще представят своите стоки и творения, предлагайки богат избор от ръчно изработени дизайнерски дрехи, шалове и бижута, чаши и керамика, картини, лампи, илюстрации и картички, домашен мед и насипен ароматен чай, мармалад, сироп от роза и вълшебен шоколад от малка фабрика, а за мъниците – красиви коледни играчки.

Първият етаж на къщата ще бъде преобразен в детско царство. Вторият - в място за почивка с пийване, хапване и удобна мека мебел. Третият етаж е претендент да задоволи капризите и на по-„капризните” посетители, но как? Открийте сами на SoBazzar Коледно издание.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: