Сдружение „Петя Павлович” в партньорство с езикова школа „Иберика” и Art Club Sofia организира ArTBoX за четвърти път. Както и досега, програмата на празничното събитието е изключително наситена и разнообразна с арт базар, коледни песни и творчески работилници.

На 20 декември 2014 г., от 11:00 до 20:00 ч., домакин на ArTBox ще бъде Езикова школа „Иберика”. Участниците са подготвили творчески работилници на различни теми - филц, коледна украса от еко материали, коледни играчки, декупаж, рисуване върху шалове, книги и много други. Коледна приказка ще пренесе най-малките гости в света на музикалните вълшебства, а в йога-ателие ще бъдат представени интересни техники за релаксация. Настроението в съботната вечер ще бъде подгрято с ателие за испанска сангрия, а участниците от Академичен хор „Света Параскева” ще донесат коледния дух със своите музикални изпълнения в звучно и забавно Christmas ArTBoX парти.

В неделя, 21 декември 2014 г., от 12:00 до 20:00 ч., Christmas ArTBoX ще продължи в уютната атмосфера на Art Club Sofia. Палитрата от международни участници ще се допълни с японска чайна церемония, рисунки с индийска къна, ателие за изработка на гривни „Шамбала”. За малките ни гости традиционно е подготвено забавно математическо състезание. В обичаното от всички ателие по калиграфия ще можете да надпишете своята картичка и да персонализирате подаръка си за Коледа. Предвидените литературни и музикални изненади никак не са за пренебрегване, като кулминацията ще бъде концерт с обичани коледни песни.

В двата дни на ArTBox ще се проведе и коледният ArT-базар с уникални ръчно изработени подаръци и много вдъхновение.

Всеки желаещ да подкрепи ArTBoX и Сдружение „Петя Павлович”, ще има възможността да го направи, като закупи срещу доброволна сума ArT-БилеТ. Тази година всички ArT-БилеТи са изработени от детски рисунки, които най-малките почитатели на проявата дариха специално за Christmas ArTBoX.

Събитието е с вход свободен.

Участието в ателиетата е с такса или без, според преценката на авторите. За повече информация пишете на и-мейл: artbox.project.bg@gmail.com.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: