» » » » Театър на маса Снежанка и седемте джуджета


Талантливите деца от Ателие „Прегърни ме” канят малки и големи приятели на Приказен следобед с театър на маса. След като миналата година, децата показаха пиесата „Копче за сън” на Валери Петров, през тази година избраха да представят приказката „Снежанка и седемте джуджета”. Ролите още не са раздадени и репетирани, декорите още не са изработени, защото това е част от забавлението, в което ще се включат всички малчугани, приели поканата на Ателие „Прегърни ме”.

Заповядайте на театрално представление и станете част от професионалистите, които ще го подготвят на 13 декември 2014 г., в Експо Баня София, изложбена зала на Roca.

С помощта на актьорите Владимир Димитров и Рашко Младенов, и на художниците Никола Тороманов, Чавдар Гюзелев, Христо Нейков и Виолета Халваджиева, малките участници ще изработят театралните декори за „Снежанка и седемте джуджета” в работилницата от 16.00 ч. По същото време, желаещите да влязат в ролята на актьори, ще получат различни роли в пиесата и ще репетират.

Точно в 17.30 ч., зрителите са поканени да заемат местата си в залата, защото представлението ще започне.

Събитието ще представи още, Изложбата с комикси на децата от Ателие „Прегърни ме”, която ще гостува в Експо Баня София до 7 януари 2015 г.

Освен това, ще бъде организиран и импровизиран щанд за сувенири, изработени от децата от „Прегърни ме”, които ще се продават с цел набиране на средства в подкрепа на Ателието. Сред тях ще откриете прекрасни ръчно ушити парцалени кукли и ангели, рисувани чаши, принтове на рисунки, глинени фигурки и др., както и книжката с комикси, рисувани от децата, която излезе от печат този месец.

Приказният следобед с театър на маса „Снежанка и седемте джуджета” е с вход свободен.

За Ателие „Прегърни ме”
Сдружение „Прегърни ме” работи с деца и младежи в неравностойно положение от лятото на 2005 г. Първите срещи бяха с деца от дома в с. Доганово. Постепенно в проекта се включиха и възпитаниците от СУПЦ „Княз Борис І”, както и деца от ДД „Асен Златаров” в София. За изминалите 10 години повече от 250 деца и младежи са минали през различни курсове на ателието - красивото и уютно място, което те посещават с радост. Тук са техните приятели - дизайнери, моделиери, художници, журналисти, актьори и писатели. Ателието е място за игри и нови приятелства, където децата получават самочувствие, че могат. Тук се учат да си вярват, учат се да имат бъдеще. Приемете ни! Прегърнете ни!


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: