» » » » Голям Коледен детски празник

Снимка: hqwallpapersplus.com

Един от най-големите коледни празници за деца предвижда да реализира екипът на Националния дворец на децата (НДД). По традиция ще бъде украсена най-голямата сурвачка, ще се завие най-голямото хоро, а около най-голямата коледна баница ще се сберат най-усмихнатите лица.

Празникът ще се проведе на 19 декември 2014 г., от 10.30 до 14.30 ч., в НДД в София, където децата от школите по приложни изкуства заедно с гостите ще изработват коледни картички и сувенири с пожелания и наричания, а всяко дете ще получи коледен подарък.

Началото на големия коледен празник ще бъде поставено в 10.00 ч., в зала „Фоайе”, с украсяване на най-голямата сурвачка.

В 10.30 ч. тържеството ще бъде официално открито.

Коледната магия ще се случи в 12.00 ч., когато Дядо Коледа ще пристигне заедно със своята свита, за да приветства децата и да раздаде коледната баница.

През целия празничен ден в залите на НДД ще бъдат организирани концерти с участието на представителни състави от Двореца на децата. Очаква се и гостуване на деца от поетичната работилница на Народната библиотека „Детко Петров”, гр. Димитровград (Сърбия), които ще изпълнят пиесата - „Разпродажба на сънища”.

Празникът ще завърши с детска дискотека.

Вход свободен.

За допълнителна информация на тел.: 02 / 929 28 95 – Цветелина Василева, Иван Апостолов.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: