Снимка: pixgood.com

Коледен маратон с позитивни емоции и предпразнични вълнения подготвят от НЧ „Братя Миладинови - 1917”. Заредете се с вдъхновение за предстоящите празници и си подарете една приятна неделя в компанията на приятели.

Коледният маратон ще стартира точно в 10:00 ч. на 14 декември 2014 г., с откриването на базара „За топла Коледа” в Културния център на читалището, и украсяване на гигантска коледна сурвачка в основната сграда на НЧ „Братя Миладинови - 1917”, кв. Княжево.

В 10:30 ч. ще пристигнат Дядо Коледа и Снежанка за снимки с децата. Носете си фотоапарат.

В същия час детският автор Иван Раденков ще раздава автографи на своите малки читатели.

В 11:00 ч. за всички малчугани ще започне кукленото представление „Коледа идва” в Камерна зала.

В 12:30 ч. за гостите на базара ще бъде изтеглена томбола с награди и изненади.

От 14:30 до 15:30 ч. ще звучи музиката на Ambient Folklore, а от 16:30 до 17:30 ч. на сцената ще се качат група Мехехе, за да представят своя първи авторски албум.

Музикалната кулминация на деня ще се случи в 19:00 ч., в Камерна зала, с впечатляващ благотворителен поп и джаз концерт. Със специалното участие на Джери Мартин (саксофон, Англия). С изпълнения ще се включат и музикантите Дима Миленова (пиано), Вероника Стефанова (вокал), Петър Мирчев (китара).

През целия ден на Коледния маратон децата ще имат възможността да участват в работилничка за украсяване на дрянови сурвачки с естествени материали и да изпращат своите писма до Дядо Коледа, докато по-големите гости на събитието избират подаръци или просто се наслаждават на Коледната магия с чаша ароматно греяно вино.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: