„Тотали Веган” с удоволствие ви кани на Коледен ВЕГ Фест. Събитието ще предложи Коледен базар с продукти директно от търговците и на преференциални цени; и любопитна програма с презентации, лекции и дискусии.

Коледен ВЕГ Фест ще се състои на 20 и 21 декември 2014 г., в „Есенс център” в София. Вход свободенВ програмата:


20 декември 2014 г., събота

08.00 до 10.00 ч. - Настаняване на търговците.

12.30 ч. - Официално откриване.

13.00 до 14.00 ч. – „Скоростно четене” и „Суперпамет – мнемоника”. Лектор: Анастасия Димитрова-Тренер. Интелектуалната работа като четене, учене, запомняне е едно огромно удоволствие, съпроводено от лекота и забавление, а не мъчително задължение. Ключът е в свободата да бъдем себе си, да премахнем ограниченията, наложени отвън и в освобождаването на вътрешния ни творец. По време на семинара:
  • Необикновени експерименти, които ще ви изненадат.
  • Ще разберете, че никой няма проблеми с паметта. Проблемът се крие в липсата на богато въображение.
  • Ще разберете, че мозъкът ни не е предназначен за четене.
  • Ще присъствате на демонстрация със запомняне.
  • Малък уъркшоп с демонстрация на техники за запомняне.
  • Ще участвате в игри-гимнастика за мозъка.
16.00 до 17.00 ч. - Чандраканти Даси: Аюрведа за всички, вегетарианство и веганство за здраве и баланс.


21 декември 2014 г., неделя

11.00 до 12.00 ч. - Презентация на книгата на ултрамаратонеца и веган Скот Юрек „Яж и тичай”. Скот Юрек е водещо име в жестокия спорт на ултрамаратоните, един от най-издръжливите хора на планетата, който черпи силите си единствено от растителната храна. Как човек, който сам си лови дивеча като дете и изкарва късното си юношество в „МакДоналдс”, се превръща във веган и един от най-добрите атлети на планетата?
По стъпките на неговата биография „Яж и тичай” ще ви разкажем вдъхновяващата история на един свръхатлет през призмата на трудностите и често задаваните въпроси, с които се сблъсква всеки на прага на вегетарианството. Лектор: Диляна Георгиева.

14.00 до 15.00 ч. – „Забавно цветно пътешествие към себе си” с Таня Иванова. Цветовете и влиянието им върху всички аспекти на нашия живот. Каква е връзката между цветовете, рождената ни дата, нашето здраве и взаимоотношенията ни с околните? Може ли знанието за личните ни цветове - нашият уникален, даден ни по рождение „цветен портрет”, да промени качеството ни на живот към по-добро? Ако сте любопитни да научите отговорите на тези въпроси, заповядайте на „Забавно цветно пътешествие към себе си” с Таня Иванова.

15.00 до 16.30 ч. – „Хранителният модел - интелигентният избор” беседа с Михаил Христов. Въпросът за избора на хранителен модел е много важен и решаващ за всеки отделен индивид. Видовете вегетарианство и предимствата от тях. Потенциални рискове свързани с отделните видове вегетарианство и начините за редуцирането им. Преход към новия хранителен модел - практически план.

17.00 до 18.00 ч. – „Веган на практика” отворена дискусия за всички, които имат въпроси и тези, които искат да споделят опит.

18.30 ч. - Официално закриване.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: