» » » » Светлина и Надежда

Снимка: faidatemania.it

За пета поредна година почетният консул на Р. Армения в гр. Пловдив, г-н Ехиязар Узунян, ОИ „Старинен Пловдив” и ОФ „Пловдив 2019”, канят жителите и гостите на града да се присъединят към красивата и обичана традиция, представителите от всички етноси и общности в Пловдив заедно да украсяват обща елха. Разпалете светлинката в душите си и станете част от празника „Светлина и Надежда” с много коледни песни и рецитирани стихове, с пожелание за една по-щастлива Нова година.

Празникът ще се състои на 6 декември 2014 г., от 12:00 ч., при борчето на Лапидариума в Стария град, където всеки ще може да постави своя играчка, пожелание или саморъчно направено украшение на дръвчето, за да стане то още по-красиво и гиздаво.

Коледното настроение ще се поддържа от изпълненията на хор „Евмопея” и украинска вокална група. Стихчета за зимата ще рецитират децата от формация „Арлекин”. А г-ца Евгения Енчева, която миналата година за първи път участва в събитието, ще зарадва гостите с песента „Хубава си моя горо”.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: