» » » » Звезден Никулден

Милица Гладнишка. Снимка: Coiffure Beauty

Изключителна програма за Никулден са подготвили от Община Бургас по случай празника на южноморската столица. Един от най-силните концерти и едни от най-вкусните ястия ще зарадват жителите и гостите на града.

В празничния 6 декември 2014 г., в 10:30 ч., пред храм „Св. Николай Чудотворец”, ще бъде открита Празничната програма в най-големия бургаски квартал „Меден рудник”. Фолклорен концерт с участието на известни народни изпълнители и танцови формации; конкурс „Никулденски вълшебства” за вкусни ястия и красиви погачи; празничен рибен курбан, и подаръци и сувенири, изработени от сръчните деца от арт школата на читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985”, ОДЗ №13 „Надежда” и училищата в „Меден рудник” – това е малка част от празнична атмосфера, която очаква жителите и гостите на квартала на Никулден.

Малко по-късно през деня, в 17:30 ч., ще бъде дадено началото и на Музикалното шоу на пл. „Тройката” със звездното участие на Георги Христов, Милица Гладнишка, солистите на Държавна опера-Бургас, група Deep Zone Project, група „Вакали”. Черешката на тортата ще бъде Краси Радков от „Шоуто на Слави”, който ще се грижи за доброто настроение като водещ в обаятелната компания на Милица Гладнишка.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: