» » » » Коледна Бау-Бау Разпродажба

Снимка: wallpaperswide.com

Коледна разпродажба на всякакви интересни неща: от по-специални чудеса до много евтини, но здрави и полезни неща - станете част от благотворителната разпродажба в полза на Animal Rescue Sofia.

Animal Rescue Sofia е млада българска организация, създадена от доброволци с обща цел – да помогне за решаването на проблема с бездомните кучета и котки. ARS стопанисва приют „Фермата”, където се полагат грижи за над 200 кучета и се предоставят безплатни кастрации за бездомни и домашни кучета и котки.

За подпомагане на организацията с идеална цел, на 20 и 21 декември 2014 г., от 11:00 до 18:00 ч., в къщата на родителски кооператив „РиРиРа” и „Кабинка”, на ул. „Ивац Войвода” 9 в София, ще се проведе Благотворителна коледна разпродажба на старовремски и иноземски чудеса.

Диапазонът от предлагани изделия включва: любопитни предмети, книги, дрехи, технически приспособления, домакински работи, чашки и чантички, маши и кучешки нашийници, свещи и украси, дрехи и обувки.

Освен като купувачи, можете да подкрепите инициативата и като донесете интересни и полезни неща за разпродажбата. Това може да направите на 19 декември 2014 г., от 11:00 до 18:00 ч., или в дните на събитието, на място.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: