» » » » Лиричен блус и малко джаз

Снимка: Brian Agosto

Един от най-актуалните български китаристи Мирослав Иванов пристига в Бургас по покана на група „Горещ пясък”. В първия концерт от поредицата „Акустично с Горещ пясък” морският бряг ще бъде озвучен с лиричен блус и малко джаз.

Мирослав Иванов е добре познат и отдавна има запазено място на клубните сцени и големите концертни подиуми. Веднага след като завършва Консерваторията, започва да свири с професионалисти от ранга на Цецо Недялков, Мага и Митко Кърнев. Две години работи в телевизионното щоу „Как да ги стигнем ...с Тодор Колев” и в последствие се присъединява към група „Infiniti”. Започва да изучава джазова естетика, изявява се и като композитор. На практика няма утвърден български изпълнител, който да не е бил с него на една сцена или турне - Васил Найденов, Камелия Тодорова, Лили Иванова, Митко Щерев, Стефан Вълдобрев, Графа, Дони и Момчил, Арабел Караян, Васил Петров, Динамит Брас Бенд, Д2, Ваня Щерева, Елица Тодорова и Стоян Янкулов и много др.

На 28 януари 2015 г., от 18:00 ч., в зала „Петя Дубарова” на КЦ „Морско казино”, Мирослав Иванов ще представи най-новите си авторски проекти пред бургаските меломани. На сцената ще се качат и музикантите от група „Горещ пясък” с изпълнения на вечните хитове на невероятния Ерик Клептън и емблематичната група „Дюран Дюран”.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: