» » » » Книжна премиера с демонстративен бой с мечове


Демонстративен бой с мечове и снимки със специално изработения Железен трон, популярен от филмовата поредица „Игра на тронове”, ще отбележи премиерата на книгата на Джордж Р.Р. Мартин „Светът на огън и лед”.

„Светът на огън и лед” е богато илюстровано издание, съдържащо повече от 170 художествени цветни изображения, карти и родословни дървета, които разкриват пълната история на Седемте кралства, Валирия, Свободните градове, Иб, Летните острови и други земи, които са само споменати в предишните книги на Мартин. Книгата е епично въведение във фентъзи сагата „Песен за огън и лед”, описващо всички събития, довели до „съвременните” борби между Старк, Ланистър, Баратеон и Таргариен в поредицата „Песен за огън и лед” и сериала на HBO „Игра на тронове”.

Премиерата на романа „Светът на огън и лед” ще се състои на 17 януари 2015 г., от 13:00 ч., пред Рецепцията на главния вход на Mall of Sofia.

При максимални мерки за сигурност, усетете адреналина от сблъсъка на стоманата, изпитанието на волята и уменията да владееш меча, демонстрирани от възстановчици. Потопете се в атмосферата на епоса, вдъхновете се за книжно приключение.

По време на събитието книгата „Светът на огън и лед” на Джордж Р. Р. Мартин ще се предлага с 20% намаление.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: