» » » » Стаси Кара като на книга

Снимка: Диляна Флорентин

Тя е журналист и писател. Дебютният й роман „Фалшът е начин на мислене” е приключенска история, посветена на страстта й към пътешествията и изкуството. Вторият й роман „Повикът на щастливата случайност” нищи женски взаимоотношения и приключения. Тя е Стаси Кара и ви кани на литературно четене.

Стаси Кара е блогър, писател и водеща на рубриката „Като на кино” в предаването „Преди Обед” по BTV. Пътува много и е посетила палитра от места - от далечния Изток до малко по-близкия Запад. Обича да се среща с хора от всички слоеве на обществото - държала се е като истинска дама с президентите на Украйна и Колумбия, посетила е гетата в Индия и е виждала боливудска звезда в петзвездния хотел отсреща, яла е мравки в Богота и знае, че няма по-добър масаж от този за шест долара на плажа в тайландските острови.

Кевин Спейси, Уилям Дефо, Никол Кидман, Ема Томпсън, Том Круз, Камерън Диаз и Чарлийз Терон са само част от имената, които Стаси е интервюирала. Блогът й следи най-интересното от света на киното и телевизията. Youtube каналът й съдържа всички звездни срещи. Но на 19 януари 2015 г., от 19:30 ч., в Bar Dak в София, Стаси Кара ще създаде истинска литературна емоция с четене на откъси от двата й романа.

Поради големия интерес към събитието е препоръчителна резервация на тел.: 0877 211 123.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: