» » » » Психология на изобилието с Наталия Кобилкина


Богатството не се изчерпва само с пари. Истинското изобилие означава да имате и любов, и пари, и вътрешно удовлетворение. Означава всеки аспект от живота ви да отговаря на това, което очаквате. Издателство „Софтпрес” и Наталия Кобилкина ви канят на едно изключително събитие, разкриващо тайните на личното щастие и финансовия успех.

На 5 февруари 2015 г., от 18:30 ч., в Kempinski Hotel Zografski, гр. София, популярният психолог и семеен терапевт Наталия Кобилкина ще представи новата си книга „Психология на изобилието” с лекция, представяща 8 изпитани квантови практики за лично щастие и финансов успех.

„Психология на изобилието” e специално издание, събрало знанието, техниките и опита, позволили на самата Наталия да изгради една от най-успешните компании за личностно развитие в България. Книгата съдържа 8 изпитани квантови практики, които ще ви научат:
  • Да правите верния избор и да вървите уверено към целта;
  • Да управлявате потока на парите и да действате във вселенски мащаб;
  • Да изчистите личното си досие от задължения и ограничаващи нагласи и да се превърнете в магнит за успех;
  • Да насочвате фокуса си в желаната посока и да овладеете трансформиращата сила на любовта.
„Смея да твърдя, че ако прилагате 8-те практики, описани тук, ще увеличите своите доходи и ще се радвате на по-изобилен живот. Промяната настъпва веднага, достатъчно е да вярвате и да действате.”, казва Наталия.

Вход свободен.

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: