» » » » Приземяване


Филмовата поредица „Кино без граници” този път провокира киноманите с екшън-комедията „Приземяване”. В стил „Последния ергенски запой среща Гай Ричи” историята отвежда в Източна Европа.

„Приземяване” (екшън-комедия, Литва / Великобритания, 2014, 100 мин. Режисьор: Емилис Веливис. С: Вини Джоунс, Скот Уилиамс, Жил Дарнел, Оливър Джаксън, Антъни Стречън, Моника Вайчулите и др.)

Четиримата приятели Джон, Бен, Тим и Майкъл имат железен план. Да спрат с обикновения живот и да спечелят бързо много пари. Как? Като оберат нелегално казино на мафията в Лондон. Планът им е железен. И се получава. Почти.
След като успяват да отмъкнат над един милион лири от гангстерите, героите се качват на самолета за Малайзия – място на евтин алкохол, златни плажове и безкраен секс. Но късметът им стига до тук. Защото изригването на вулкан в Исландия налага приземяването на всички самолети по най-бързия възможен начин. И Джон, Бен, Тим и Майкъл се оказват в Източна Европа и по-конкретно в Литва. Сега вече започва веселбата, особено след като от Лондон пристига ударна група на английската мафия...

Филмът „Приземяване” ще бъде прожектиран на 15 февруари 2015 г., от 11:00 ч., в зала „Елит” на ОКИ „Красно село”.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: