» » » » Порция за размисъл - тематична среща за храната

Снимка: credobonum.bg

Четири тематични срещи, свързани с храната, които ще заситят любопитството на публиката с разнообразна и полезна информация. Четири оригинални лекторки с атрактивни презентации ще предложат един по-различен поглед върху прехраната и връзката на хората с природата, спорта и благотворителността. Формулата е 4+4, а събитието – „Порция за размисъл”, реализирано под егидата на Българската хранителна банка заедно с издателство Smart books и Фондация Credo Bonum.

„Порция за размисъл” цели да привлече съмишленици в борбата срещу глада и разхищаването на храна. Тематичната среща за храната ще се състои на 22 февруари 2015 г., от 14:00 ч., в галерия Credo Bonum в София, а порциите за размисъл ще бъдат поднесени от:
  • Цанка Миланова, изпълнителен директор на Българската хранителна банка, която ще запознае публиката с дейността на организацията и с нейната кауза. Следва дискусия по темата за разхищаването на храна в България и какво всеки от нас може да направи, за да се ограничат скандалните размери на това явление.
  • Марияна Добранова, астролог и издател, която ще разкрие как трябва да се храним в зависимост от зодията и как да постигнем емоционална и рационална хармония в отношението си към храната. И още - природата и връзката й с лунните цикли.
  • Биляна Йотовска, фитнес-модел, която ще ни разкаже повече са супер-храните и тяхното влияние върху тонуса и физиката ни и как спорта ни помага да се храним по-рационално.
  • Магдалена Пашова, нутриционист и създател на сайта Naturelita за детското локално и рационално хранене.
След семинара ще бъде прожектиран документалният филм „Taste the Waste”.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: