» » » » Книга за Пътя


„Книга за Пътя” е книга за надеждата, за освобождаването на сетивата и за духовното пътешествие към себе си и другите. Това съвсем не е езотерична, нито свещена книга, а един интерактивен експеримент или фин тласък към искреност в разговора със света. Заповядайте на представянето на „Книга за Пътя” от Бернар Вербер.

Книгата напомня, че истинските бунтовници са иноваторите, защото мозъкът е единствената територия, която заслужава да бъде превзета. С нейна помощ читателят се изправя пред колекцията мъчителни спомени, които се е опитал да забрави, но вече не се страхува да погледне в очите – униженията, несправедливостите, предателствата. Ще разберете защо и как сте реагирали навремето и дали е било възможно да постъпите по-добре. Ще си запишете сценариите на провал и хладнокръвно, научно и безпристрастно ще анализирате грешките си. И ще си простите.

„Книга за Пътя” кара тялото да се отпусне и да полети в компанията на безценни късчета мъдрост. Като един всесилен повелител на промяната, Бернар Вербер показва как да избираме пътищата в живота си и да ги следваме отговорно - с устрем, вяра и лекота, че сме способни на изключителни дела.

Литературното представяне на „Книга за Пътя” от Бернар Вербер ще се състои на 26 февруари 2015 г., от 19:00 ч., във Френски културен институт в София.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: