» » » » България – природа, човек, цивилизации


Vivacom Art Hall и издателство „Сиела” представят книгата и съпътстващата я фотографската изложба „България - природа, човек, цивилизации” на авторите Румяна Николова и Николай Генов.

Румяна Николова и Николай Генов са познати от десетте им книги, в които са събрали своите пътища из четири континента. Пристрастени неизлечимо към пътуването, те се стараят да заразят, колкото може повече хора с вируса на любопитството към света. Убедени са, че на път тръгва най-добрата част от човека – неспокойната, освободената от капаните на бита, отворената за различното и непознатото, жадната за ново знание и за висок полет.

Новата им луксозна книга-албум „България – природа, човек, цивилизации” е истинско съкровище за всяка библиотека. С 880 цветни фотографии и текстове по 192 теми, разкриващи природното, историческото и културното богатство на земята ни, изданието е необходимост и гордост за българския дом.

Заповядайте на официалното откриване на изложбата, съпътстваща книгата „България – природа, човек, цивилизации”, на 12 февруари 2015 г., от 19:00 ч., във Vivacom Art Hall със специалното участие на неповторимата Валя Балканска и гайдаря Петър Янев.

Експозицията ще остане отворена за посещение до 5 март 2015 г.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: