» » » » Свети Валентин в Мола

Снимка: raikonan.com

Програма, посветена на Любовта, в Paradise Center София на връх празника на любовта и виното.

14 февруари 2015 г., събота, ет. 0
  • 12:00 до 15:00 ч., Водна сцена Благотворително събитие „Целуни и дари”, организирано от Златка Димитрова в помощ на Йоан. Събитието ще бъде придружено с концерт на Красимира Иванова и Йоана Драгнева от Deep Zone. Всички, включили се в инициативата, ще се насладят на чаша вино и хубава музика.
  • 14:00 до 20:00 ч., Централен северен вход – Предаването Your voice” на телевизия The voice ще се пренесе на територията на търговския център. Всеки, който желае, ще може да поздрави свои приятели или познати с любимата си песен, а поздравът му ще бъде излъчен по телевизия The voice. След отправянето на поздрав, всеки посетител ще получи гривна в различен цвят, обозначаваща любовния му статус.
  • 16:30 до 17:30 ч., Водна сцена – Константин Белчев ще представи своя първи музикален албум „Свръхдоза Любов”.
  • 19:30 до 20:30 ч., Водна сцена – Вечерта ще приключи с Концерт на група Ice cream, които ще се погрижат за доброто настроение на всички посетители на Paradise Center в деня на любовта и виното. По време на концерта ще станат известни и имената на хората, отправили най-оригиналните послания във „Видео фабриката на Paradise”. Те ще спечелят - 1 уикенд за двама в Riu Pravets, 3 сребърни сърца от Tavex и 2 ваучера от бутик Details.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: