» » » » Лекция Как да живеем без болести


В края на Март българската публика ще има привилегията да присъства на уникална безплатна лекция, посветена на живота без болести. За премиерата на своята книга „Най-доброто лекарство сте вие”, в София ще пристигне прочутият френски кардиолог и експерт в областта на здравето и нутриционизма д-р Фредерик Салдман.

Д-р Фредерик Салдман отдавна е в светлините на прожекторите във Франция. Книгите му са абсолютни бестселъри и провокират любопитни медийни дискусии. Заглавия като „Измий ръцете си!” и „Най-доброто лекарство сте вие!” са резултат от срещите му с пациенти, разказващи за болестите си като за феномени, които не зависят от тях самите. Целта на д-р Салдман е да докаже, че здравето е в нашите ръце, че „вътрешният учител на всеки един от нас е създателят на идеалната хармония”.

Книгата „Най-доброто лекарство сте вие!” е прямо и енергично настолно четиво, което заслужава вниманието на всеки родител, учител и медицински работник, както и на всеки човек със слаба имунна система. Изданието съветва как да се избавим от вредните килограми и да преборим навиците, които бавно, но сигурно разяждат комфорта ни. Инструктира как да (си) помагаме при спешни случаи, как да заобикаляме инфекциите, алергиите и трайната потиснатост и да минимизираме вероятността от Алцхаймер, рак и инфаркт. Убеждава, че „дълбоко в самите нас се намират медикаменти, необходими, за да се излекуваме, но ние не ги използваме”.

Заповядайте на уникалната лекция на тема „Как да живеем без болести” с участието на д-р Фредерик Салдман и с представяне на книгата „Най-доброто лекарство сте вие!”, на 24 март 2015 г., от 19:00 ч., в книжарница „Хеликон България” в София.

Вход свободен.

Лекцията ще бъде излъчена по френската национална телевизия.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: