» » » » Брутално реалистична Самота


Дебютна, представена с брутален реализъм, преплетена с идеите за контрол на съзнанието и силата на мисълта – това е „С@МОТ@” на Мартина Дечевска. Романът е вдъхновен от истински истории на истински момичета, практикуващи игрите на болка и удоволствие, и показва света, неподозиран, но реално съществуващ, някъде близо до нас.

На по чаша вино в уютната обстановка на „+ това”, на 11 март 2015 г., от 19:00 ч., Мартина Дечевска ще представи своя дебютен роман „С@МОТ@”.

Книгата разказва паралелните истории на две млади момичета в два съвършено различни затвора: студентката по психология Роберта е отвлечена и държана в плен от кибер социопат, който й поставя нелек избор – да накара със силата на думите си трима души в социалната мрежа ImageBox да се самоубият или тя самата да умре по особено мъчителен начин. В сънищата й друга героиня разказва историята си. Валерия сама е сложила живота си зад решетки, превръщайки се в робиня на неподходящ мъж заради изкривена садо-мазо версия на любовта.

Любопитният момент около „С@МОТ@” е, че романът е базиран на действителни събития, вдъхновен от интервюта с момичета, практикуващи игрите на болка и удоволствие, а това определено променя звученето на историята, която е колкото измислена, толкова и брутално реалистична.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: