» » » » Трениране на Успешни Родители


Първият за 2015 година семинар, отворен за широката публика, на практическата програма „Трениране на успешни родители” (ТУР) на д-р Томас Гордън, наближава. Събитието е насочено към родители на деца от всички възрастови групи, но също така към учители, възпитатели и всички професионалисти в областта на семейната грижа.

Всеки вини родителите за проблемите на младостта и за ядовете, които младите сякаш създават в обществото. „Родителите са виновни за всичко” се промъква като коментар от професионалисти и не само. Но кой  помага на родителите? Къде родителите могат да научат къде бъркат във възпитанието, което прилагат, и как да установят и поддържат успешни взаимоотношения с децата си при всякакви обстоятелства?

Програмата ТУР „подава ръка” и в първия за 2015 г. семинар поставя темата за „Неизбежните конфликти Родител – Дете. Кой следва да ги печели?”.

Събитието ще се състои на 19 март 2015 г., от 18:00 ч., в книжарница „Хеликон” на бул. „Витоша” в София.

В рамките на 2 часа, за автора, програмата, книгата и отзивите на родители, ще разкажат Дарина Георгиева и Жаклин Вагенщайн. Сертифицираните обучители Елена Анастасова, Силвия Андреева и Силвия Стоянова ще представят и демонстрират основните концепции и умения в модела ТУР. На въпроса „Необходима и оправдана ли е родителската власт?” ще отговори психологът Юлия Попова.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: