» » » » Стилно Шествие с ретро велосипеди

шествие с ретро велосипеди

Истински празник на стила, велосипедите и София ще се случи в столицата през Април. Облечете се елегантно, качете се на колело и се включете в Elegant Ride Style – винтидж Шествие с велосипеди.

Събитието е вдъхновено от велосипедното движение Tweed Run, чиито симпатизанти се стремят да подражават на отминалата епоха с антични велосипеди и модата от края на 19-ти и началото на 20-ти век. Основната идея е за весела и забавна велоразходка, която в София ще се проведе като стилно шествие под името Elegant Ride Style.

Кой може да участва?
Всички любители на велосипедите без значение от пол, възраст или положение. Дори да нямате велосипед, празникът ще бъде идеалният повод за чудесен неделен следобед с приятели. И за да бъде събитието наистина елегантно, стилно и ретро, от участниците се очаква:
  • Винтидж облекло: спретнати господа и елегантни дами.
  • Сака от туид, интересни шапки, Fair Isle джъмпери, вълнени сака, пуловери от мериносова вълна, ефирни поли, пелерини, шалчета, папионки, вратовръзки...
  • Въображение и позитивно настроение, артистичен замах и безброй жизнерадостни усмивки.
Шествието на ретро велосипеди Elegant Ride Style ще се състои на 19 април 2015 г., от 13:00 ч., с начален пункт на велоразходката - Телефонна палата в София.

По време на събитието очаквайте:
  • Конкурс за най-елегантно облекло в комбинация с персонален велосипед.
  • Време за чай.
  • Фото покана.
  • Джаз и суинг музика.
Участието в Elegant Ride Style е безплатно след задължителна регистрация в свободен текст, с посочени две имена на велосипедиста и вид колело, на имейл: elegantridestyle@gmail.com
«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: