» » » » Pop Art картини и фотография

pop art
Автор: Евгени Вацов

Картини с калиграфити, преекспонирани образи и злато, преплетени в цветен микс – Евгени Вацов - Fingah представя своята Pop Art изложба с картини и фотография.

Евгени Вацов завършва Художествената Академия, специалност „Живопис”, в ателието на проф. Теофан Сокеров. След дипломирането си започва работа като аниматор в MAD Tv Bulgaria и създава модерен MTV стайлинг на младата медия. През 2011 год. започва работа като арт директор в най-голямото студио за архитектурна визуализация „Red-vertex”. За две години създава лейбъла „Fingah”, а с помощта на Brave Moustache, се научава да печата с водни екологични мастила, създавайки уникални щампи за своите дрехи, които вече се предлагат в Лондон, Париж, Милано и Берлин.

Вижте непоказваните досега картини и новата лятна колекция тениски „Fingah” на Евгени Вацов, събрани в поп арт изложбата „ImmersionСъбитието ще бъде открито на 27 април 2015 г., от 19:00 ч., в SOHO, със специалното участие на Balkansky и Bashmend, които ще изненадат публиката с музикални сетове.

Изложбата ще може да бъде видяна всеки работен ден до 26 май 2015 г.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: