» » » » Фамилатлон на 7 години

фамилатлон южен парк

През 2015 година „Фамилатлон” става на 7 г. По време на своето порастване фестивалът за игри и забавления за цялото семейство се превърна в едно от любимите семейни събития в София, предлагащо занимания по спорт и изкуство, много игри и награди. Подгответе се за „Фамилатлон”, всеки може да участва.

Тазгодишното издание на „Фамилатлон” ще се проведе на 17 май 2015 г., неделя, на Голямата поляна в Южен парк в столицата.

Клубове за спорт и занимания за свободното време ще предоставят възможност на деца и родители да се включат в традиционни и екзотични спортове, като бадминтон, петанк, капоейра, айкидо и др.

Запалените по изкуството ще могат да проявят творческия си потенциал в импровизирани арт ателиета.

За малки (3 до 7 години) и уверени (7 до 107 години) велосипедисти ще бъдат организирани „Малък” и „Голям” велопоход в Южния парк.

А какво ще кажете за учене чрез забавление с играта по ориентиране „Малката Европа”? В нея участниците ще опознаят Южния парк, докато откриват 28-те столици на страните-членки на Европейския съюз, скрити на територията на парка.

Не по-малко специална ще бъде и финалната игра „Сливи за смет”, чиято цел е парковото пространство да остане чисто след провеждане на празника.

За участниците в активностите на „Фамилатлон 2015” са осигурени и големи награди за още повече усмивки и весели семейни моменти.

Програмата предстои да бъде обявена.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: