» » » » Мениджмънт на космически проекти

мениджмънт на космически проекти
Снимка: Организаторите

След лекцията за строежа на космически кораби, и услуги, предоставяни от сателитните системи, професионалната платформа на SOHO „Creatives Talk” представя Антонио Стуриале и темата „Мениджмънт на космически проекти”.

Антонио Стуриале има над 20 години опит в управлението на проекти за космически кораби в една от най-големите компании за производство на сателити - Thales Alenia Space; сертифициран мениджър на проекти (PMP®), преподавател в областта на координацията на проекти и процеси с фокус върху мениджмънта на рискове и възможности, космически продукти и дейности, мениджмънт на програми, вътрешна комуникация и други.

На 12 юни 2015 г., от 19:00 до 21:00 ч., в SOHO, гостът ще сподели тънкостите на успешното и ефективно ръководене на екип в космическия сектор и какви умения трябва да притежава всеки, за да бъде успешен мениджър.

Дискусията ще бъде проведена на английски език и ще бъдат коментирани актуални въпроси във връзка с управлението на космически проекти.

По неофициална информация Антонио Стуриале проучва кадри за бъдещи мениджъри на проекти за междупланетни космически кораби.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: