» » » » » Дигитална и Принт арт фотография

дигитална и принт фотография
Снимка: Hakon Gronning

Проведен на високо световно ниво, с участието на 334 участници от 58 държави, І Международен салон за дигитална и принт арт фотография Варна представя най-добрите фотографии, оценявани в шест категории – три принт и три дигитални.

Първото издание на Международен салон за дигитална и принт арт фотография Варна се проведе под патронажа на четирите най-големи и престижни световни фотографски организации - FIAP, PSA, UPI и RPS.

Жури в международен състав: Brian Hopper (Ирландия), Achim Koepf (Германия) и Trond M. Skaret (Норвегия), разпредели 133 награди, с които бяха отличени най-добрите измежду 3596-те участващи принт и дигитални фотографии.

Най-доброто от най-доброто – отличените творби и избрано от финалната селекция на конкурса – ще бъде представено в Изложба, част от програмата на Варна Фото Фест 2015.

Експозицията ще бъде открита на 8 юни 2015 г., от 18:30 ч., в Арт салона на Радио Варна, където ще остане отворена за посещение до 22 юни. На откриването ще бъде прожектирано и кратко видео с избрани и наградени кадри от дигиталните категории на конкурса.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: