фестивал shake that хълм пловдив

Съвременни и етно ритми, йога и скейтборд, айляк лежерност и физическа активност – всички противоположности ЗАЕДНО в свежия фестивал на Пловдив „Shake that ХЪЛМ”.

Върху „ЗАЕДНО” Пловдив изгради кампанията си по кандидатстване за Европейска столица на културата 2019, и спечели. Със „ЗАЕДНО” Пловдив продължава и показва градивната сила, кодирана в малката дума, превърнала се в голямо послание. „ЗАЕДНО” е поставено и в основата на фестивала „Shake that ХЪЛМ”, а това вече е гаранция за събитие, което трябва да се посети.

На 19 и 20 юни 2015 г., от 10:00 до 23:00 ч., на поляната под Младежкия хълм, ще звучи музика, ще се похапва, играе, почива.

На фестивалната сцена ще се кача: Балкански, Котарашки, Оратница, Acoustic Corporation, DJ Skill + Гайда и кавал, Група Н.Е. и още други.

Култовите заведения на Пловдив ще пренесат специфичния си дух в зоната за отдих, напитки и храна, подреждайки свои фестивални версии в индивидуалните кътове.

Децата ще се радват на образователни работилници и различни физически активности.

В програмата са планирани още - културни и развлекателни пърформанси, Yoga Fly, Кендама, Скейт Зона, Театър, Slackline и много др.

Всички в Пловдив ЗАЕДНО! Входът е свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: