» » » » Детски театър Откраднатият смях

театър за деца откраднатият смях
Снимка: bettefetter com

След премиерното представление в рамките на Международния фестивал за театър за деца „Вълшебната завеса” в гр. Търговище, „Жар театър” кани родители и малчугани в София на зрелищния спектакъл „Откраднатият смях”.

Пантомима и театър на маските, съчетани с атрактивни карнавални техники, изграждат малката площадна приказка „Откраднатият смях”. Историята завладява с интрига и се развива динамично, носи ведро настроение и учи децата, че въпреки трудностите, трябва да виждаме красивото и да живеем с усмивка.

„Откраднатият смях” разказва за чаровния малък Принц на усмивките, който всяка сутрин разпръсква над света прашинки на смеха. Това обаче не се харесва на злия Магьосник Мръщ и той решава да открадне и унищожи смеха. Помагат му глупавите великани, тролът и нинджите-хлебарки. Налага се Принц Усмивко и неговият верен приятел и помощник Палячо-Веселячо да поемат на път, за да си върнат откраднатия смях.

Не пропускайте детската театрална постановка на „Жар театър” в неделния ден, на 12 юли 2015 г., от 11:00 до 11:45 ч., на Лятна естрада в Борисова градина.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: