» » » » Патагония сред чанове и мате

изложба фотография патагония луис франке
Снимка: Луис Франке

Години наред Луис Алберто Франке обикаля Патагония и в хилядите пропътувани километри запечатва изключителната природа и тежкия живот на хората там. Със звън на чанове, аромат на мате, и топли срещи с приятели, малката-голяма Патагония на Луис Алберто пристига в България с една изложба на открито.

В рамките на „Варна Фото Фест” заповядайте на изложба фотография „Патагония - сред чанове, мате и срещи с приятели” на аржентинския фотограф Луис Франке.

Роден в Аржентина през 1963 г. и започнал да снимка като хоби през 1988 г., от 2002 г. той е член на един от най-престижните фото клубове в Аржентина - Grupo Fotografico Parque. От 2005 г. е Директор на клона на PSA (Photographic Society of America) за Южна Америка, а от 2014 г. е представител на FIAP за Аржентина. Луис Франке има зад гърба си 12 години участия в международни фотографски салони – над 11000 приети фотографии и 2100 награди от над 50 страни. През 2014 г. получава най-високото отличие на FIAP – „Best of the Best” за най-резултатен участник в салони и изложби под патронажа на FIAP за две последователни години. Негови авторски изложби са показвани в Аржентина, Испания, Македония и Словения.

Изложбата „Патагония - сред чанове, мате и срещи с приятели” ще бъде експонирана от 5 до 25 юли 2015 г., на входа на Морската градина във Варна, с откриване на 5 юли от 19:30 ч.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: