» » » » » Чувствата по моите страни

изложба татяна илиева

„Чувствата по моите страни – чувствата по твоите стени” /Feelings/ е първата изложба на самоуката художничка Татяна Илиева. Израз на стремежа й да материализира преживяванията си, експозицията е наситена с усещания и вътрешен кипеж.

Татяна Илиева започва да рисува още от ранна детска възраст. Нейната вътрешната потребност да твори определя избора й на образование и тя придобива бакалавърска степен по Пространствен дизайн. Любовта й към детайла обаче я тласка в различна посока от тази, която университетът й предлага, и Татяна започва да „изследва” природата на мъжа и жената, с четка и бои. Така се ражда първата изложба на младата художничка – „Чувствата по моите страни – чувствата по твоите стени”.

Експозицията включва картини, рисувани през последните две години и изразяващи житейските и творчески търсения на авторката. Техниката е предимно акварел, но също масло и акрил.

Колекцията нарисувани чувства ще бъде официално представена в Dada Cultural Gallery в София на 8 септември 2015 г., от 19:00 ч., и ще може да бъде видяна до 29 септември 2015 г.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: