» » » » » Освободи живота си с Лучия Джованини

освободи живота си лучия джованини

Защо сме толкова неудовлетворени? От какво се страхуваме? Какво правим, съзнателно или несъзнателно, за да активираме тревожността в нас? Кои са 15-те начина за самопровал и 15-те начина да освободим живота си? „Италианската Луиз Хей” Лучия Джованини пристига в България за откровен разговор с публиката и представяне на българското издание на своя световен бестселър „Освободи живота си”.

Лучия Джованини е доктор по консултативна психология, бакалавър по психоантропология, член на Американската психологическа асоциация, преподавател по НЛП, духовен и трансформационен коуч, учител по нестинарство, експерт по техниките на медитация, ходене по лабиринт и работа с дъха.

Привлечена от неизследваните способности и вродените дарби на всяко човешко същество, тя търси отговори на универсални екзистенциални въпроси, дава утеха, поощрение и опора.

На 7 октомври 2015 г., от 19:00 ч., сеньора Джованини ще срещне българската публика в новооткрития литературен клуб „Перото” в НДК. Поводът е представяне на книгата „Освободи живота си”, в която авторката описва цели петнадесет начина да съсипем живота си и антидот за всеки от тях. Книгата е написана смело и артистично, изобилства от лични житейски ситуации и любопитни цитати (от Кафка до Буда през Ралф Уолдо Емерсън), включва пасажи от произведения на легендарни автори психолози. И типично за стила на Лучия, взаимодейства с читателя ненатрапчиво и интелигентно.

20% от печалбата на „Освободи живота си” отива за благотворителност, избрана от авторката.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: