» » » » SoReadable Книга на промените

българска литература книга на промените

Александър Мануилов гостува в литературната поредица SoReadable през септември. В синхрон с единственото постоянно нещо във Вселената – Промяната – авторът ще представи своята „Книга на промените”.

Александър Мануилов е писател, сценарист и драматург, работил като журналист за „Ройтерс” и „BusinessWeek България”. Първата му книга „Филм” получава наградата на гилдията на българските писатели за най-добър литературен дебют през 2005 г., а в края на 2011 г. се отказва от публикуването на хартия и започва да разпространява творбите си онлайн. Той е първият български автор, поканен със свой текст на един от най-значимите европейски театрални фестивали Theatertreffen в Берлин.

На 23 септември 2015 г., от 19:00 ч., заповядайте в SOHO на литературно чете с Александър и „Книга на промените”. Според самия автор: „Това е книга, която, когато бъде завършена, ще може да се чете отпред назад, отзад напред или от средата – нанякъде.” Героят й се променя постоянно и може да бъде открит на много места едновременно, но може да се озове и на едно и също място в различно време.

С участието на актрисата Елена Бърдарска.

Вход свободен.

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: