» » » » Четенето е сладко

елфите и обущарят кампания четенето е сладко

„Четенето е... сладко” казват от издателство Musy.me и „1 метър шоколад”. И в това ще се убедят всички деца, които се включат в кампанията, чиято цел е да провокира малчуганите да четат и разказват приказки.

В неделя, 11 октомври 2015 г., от 10:00 ч., в литературен клуб „Перото”, издателство Musy.me ще постави началото на „Четенето е... сладко” с представяне на детските книги „Елфите и обущарят” от серията „Класически приказки” и „Амстердам” от колекцията „Малки пътешественици”. И за да започне всичко обещано сладко, гост на събитието ще бъде и „1 метър шоколад”.

1 метър шоколад ще получи и всяко от 50-те деца победители в края на кампанията „Четенето е... сладко”. За участие всяко дете трябва да си направи снимка, да запише аудио или видео файл, в които чете от книжка от каталога на Musy.me. Снимките и записите е необходимо да се качат във фейсбук страницата на организатора до 20 декември 2015 г. А в навечерието на Коледните празници, от всички участници ще бъдат изтеглени на лотариен принцип 50 деца, всяко от които ще спечели сладката награда.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: