» » » » Безплатни Хелоуински забавления за деца

хелоуин за децата

Внимание! Внимание! Всички вещици и вампири на събрание! Хелоуин стремглаво наближава и ви предизвиква със забава. Вижте къде и кога ще има Хелоуински партита за деца.

Първото предложение е за 31 октомври 2015 г., когато в 17:00 ч. ще започне детският празник за Вси Светии в SkyCity Mall. Малчуганите ще рисуват, оцветяват и творят, ще се състезават в различни игри, ще се маскират в призрачния Face Painting кът, а онези, които пристигнат, облечени в предварително подготвени костюми, ще участват в Хелоуинското дефиле, в края на което най-атрактивно маскираните деца ще получат награди. Партито ще завърши с детска дискотека и подаръци за всички.

Следващото предложение е отново за 31 октомври 2015 г., когато Омагьосаният мол Bulgaria Mall ще посреща малки и големи таласъми, вещици, магьосници и други страшни герои, от 12:00 до 18:00 ч. Страховити песни ще подбира DJ Мартен. Лакомства, игри и изненади ще поднасят магьосникът AndreaS и Инспектор N-JOY. Магията ще бъде осезателно навсякъде.

А какво ще кажете за един Конкурс за карнавален костюм? На 31 октомври, от 12:00 ч., елате маскирани и страшно облечени във Филиал „Сердика” на Столична библиотека, на ул. „Сердика”1 в София, и се включете в надпреварата за най-оригинален костюм за Хелоуин. Победителите ще си тръгнат с награди.

За всички, които обичат музиката, Paradise Center е вашето Хелоуин място. На 30 октомври 2015 г., от 19:00 ч., елате на концерта на Криско на Водна сцена, а на 31 октомври, ви очакват цели две забавления за малки и големи:
  • Изненади за деца, рисуване на лица, снимки и костюми, от 12:00 ч., на ет. +1, над Централен северен вход.
  • Куклен театър „Магия за всички” на ет. -1, от 16:30 до 17:30 ч.
  • Концерт на хип-хип изпълнителят Атанас Колев, от 19:00 ч., на Водна сцена.
„Чудовищно яки” изненади пък обещават в Мега Мол София на 31 октомври 2015 г.:
  • Между 12:00 и 20:00 ч., приказната вещица ще раздава лакомства на децата, маскирани за Хелоуин.
  • От 15:00 до 18:00 ч. ще протече творческа работилничка, в която всяко дете ще си изработи маска за Хелоуин.
  • От 16:00 до 19:00 ч. не пропускайте да се снимате на фона на страшната фотостена и ще получите магнитче с вашата снимка.
  • Премерете сили и в забавната игра. 13 тикви ще бъдат скрити из целия търговски център. Онези, които имат най-силен откривателски нюх и успеят да намерят своята тиква фенер, ще получат награда специален Хелоуин сет със сладки изкушения, след като занесат находката си на бюро „Информация”.
СТРАХотен Хелоуин ще се развихри и в The Mall of Horrors на 31 октомври 2015 г.
  • Конкурс за деца под 12 години ще започне в 14:00 ч., на централен вход, при оживялото гробище. Тримата участници с най-впечатляващ страхотийски костюм ще си тръгнат с награда: Привиденията на Джони Черепа (1 място), Едномесечна карта за игра в детските центрове на Capella Play (2 място), Книжка „Изрисувай лицето си” (3 място).
  • Пинята предизвикателство пък ще очаква малчуганите до 10 години, на ет. 2, пред детски клуб Capella Play. Общо четири игри ще се проведат от 15:30 ч. през интервал от 30 мин. Желателно е децата да са с придружител.
А може ли да съчетаем Хелоуин с Деня на будителите? Може и да успеем. На 31 октомври, от 11:00 ч., Детски отдел на Столична библиотека ви кани на „Страшни приказки за безстрашни читатели”. Ще почетем книжки и ще послушаме приказки, а след това приказницата Вал Стоева ще ви покаже как да си направите грузулашка маска за Хелоуин.

Вход свободен.«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: