» » » » Лабиринт с разноцветни конци

лабиринт с разноцветни конци красимира стоева

„Лабиринт с разноцветни конци” на Красимира Стоева е носителят на наградата за роман в националния конкурс „Фантастика през 100 очи” на ИК „Аргус” за 2010 г. Пет години по-късно романът има своята книжна премиера, домакин на която ще бъде Orange Books Center в София.

„Красимира Стоева е от талантливите млади автори, направили своя успешен дебют и продължили по трънливия път на литературата. В „Лабиринт с разноцветни конци” тя умело смесва жанрове, преплита реалното с фантастното, променя времето и пространството на своите герои, с което, макар и за кратко, променя съдбите им и изгражда майсторски, пародиен роман, който държи в напрежение до последната страница и предизвика усмивките на читателя.” Весела Люцканова

„Лабиринт с разноцветни конци” е шеметен роман, написан с въображение и талант. В него детектив Джон Мур разследва убийство, свързано с шефа на мафията. В паралелна вселена красивата Ана-Мария-Лусия се среща с богатия си бивш любовник с надеждата да открие изоставеното си бебе и да помогне на голямото си семейство. А в съседно измерение при Джил, Антъни и Сю има машина, която изкривява пространството, разменяйки местата на всички замесени. В последвалия водовъртеж от недоразумения и грешки, читателят остава без дъх, а героите трябва да спасят не просто света, а цели три свята.

Заповядайте на премиерата на романа на Красимира Стоева на 4 ноември 2015 г., от 18:00 ч., в Orange Books Center.

Представя: Митко Новков.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: