» » » » Очи в пустиня

изложба очи в пустиня в dada bar

„Очи в пустиня” - защото всеки от нас в ежедневието си понякога чувства, че сякаш пред себе си сам е изсипал една пустиня, която трябва да прекоси, прерови, преживее и оцени. „Очи в пустиня” - защото това е фотографската изложба на Деси Белчева, в която всяка снимка е огледало на поетичната й душа.

Деси Белчева е художник-илюстратор, поет, писател, кино режисьор, но преди всичко - фотограф. След две съвместни художествени изложби, на 30 октомври 2015 г., Деси ще представи своята първа самостоятелна фотографска изложба, озаглавена поетично „Очи в пустиня”.

Фотографиите в колекцията изобразяват градската джунгла, която съществува в телата ни, и начина, по който я чуваме, виждаме, докосваме и усещаме. Призракът на природата също се прокрадва измежду творбите, но фокусът все пак пада изцяло върху човешкото усещане. И точно така трябва да бъде разгледана изложбата на Деси Белчева – със сърце, с емоция, с фината струнка на душата, която трепти, усещайки.

Официалното откриване на „Очи в пустиня” ще се състои на 30 октомври 2015 г., от 19:00 ч., в DaDa Cultural Bar в София. За музикалния фон ще се погрижат Two Cities One World - Raja & Илияна и 2stache, и поетът с китара Иван Димитров. Специален гост на събитието ще бъде поетът Роберт Леви, който ще представи Деси Белчева като творец и ще поговори малко за фотографиите й.

Изложбата ще бъде отворена за посещение до 17 ноември 2015 г.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: