» » » » Юмейхо и Кабала или един прекрасен Франкенщайн

юмейхо и кабала семинар soho

„Юмейхо и Кабала или един прекрасен Франкенщайн” е темата на новата среща в професионалната платформа на SOHO - Creatives Talk. Гост ще бъде Валентин Благоев, който ще говори и демонстрира как чрез комбинация на японска терапия за хармонизиране на геометрията на тялото и наука за изучаване на духовния свят, можем да хармонизираме и лекуваме физическото тяло.

Още като дете Валентин се докосва до магията чрез баба си - професионална магьосница - и дядо си, който е бил русалия. По-късно Митко Кръстев, управител на музея в Рилския манастир, му разкрива нехристянските тайни на манастира и с това разширява знанията му. Последните десет години Валентин практикува юмейхо, като негови учители са Лука и Ига Сорин, Ая, Западния Шаман, Александър. Има познания в Езотериката и твърди, че в света на причинно-следствени връзки е необходима по-особена методика при дефиниране генезиса на проблема при всеки пациент, и такава методики е Кабалистичната Магия. Изнасял е лекции и е работил в България, Русия, Израел, Гърция, Германия и Италия.

На 12 октомври 2015 г., от 19:00 до 21:00 ч., като гост в платформата Creatives Talk в SOHO, гр. София, Валентин Благоев ще запознае публиката с възможната комбинация на юмейхо и кабала и прекрасният Франкенщай, който се ражда от това съчетание.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: