» » » » Детска Коледна работилница

детска коледна работилница

Дядо Коледа си търси джуджета и кани всички деца в София да му помогнат в неговата работилница. Защото на Коледа не трябва да има тъжни деца без подарък и затова, заедно със Снежанка и една Принцеса, ще изработим чудни подаръци за коледния базар „Направи две, дари едното – подари детска усмивка”.

На 28 ноември 2015 г., от 10:00 до 15:30 ч., организаторите от Ротари клуб София-Средец ще се забавляват и творят с малките участници в Коледната работилница в Сердика център. В нея децата ще изработват коледни играчки, картички и интересни подаръци – по две от вид, за да вземат едното за себе си, а другото ще остане за продажба в благотворителния базар под надслов „Направи две, дари едното – подари детска усмивка”. Със събраните от базара средства ще бъдат закупени продукти от първа необходимост за деца, лишени от родителска грижа, в София.

И понеже това е работилницата на Дядо Коледа, Белобрадият старец ще пристигне от далечна Лапландия заедно със Снежанка, а една приказна Принцеса ще дойде при нас директно от вълшебния свят на Дисни.

Колко е хубаво да се забавляваш, докато помагаш на други деца!


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: