» » » » » концерт на Тъпани и Гайди безплатно

концерт на тъпани и гайди безплатно
Снимка: Тъпани и Гайди

По повод снимките на документален филм, посветен на модерната фолклорна сцена в България, група „Тъпани и Гайди ви кани на концерт с вход свободен. Видеото, което ще бъде заснето по време на концерта, е част от интернационален проект, който в кратки документални епизоди цели да представи 99 различни съвременни музикални сцени по света. „Тъпани и Гайди” е единствената българска група, на която английските продуценти се спират за представяне на родната музикална сцена.

На 23 ноември 2015 г., в Sofia Live Club, група „Тъпани и Гайди” ще докаже, че съвременната музика не изключва класическия български фолклор. Точно в 20:00 ч. прекрасният глас на певицата Валентина Добрева ще се извиси над музикалния микс от български фолклорни мелодии, родопски звуци, съпровод на диджериду (от Австралия), кахон (от Перу) и каба гайди.

Визията на събитието ще се подчертава от специално подготвен VJ set, а обещанието на музикантите е, че концертът, освен „на лента”, ще остане запечатан и в сърцата на гостите.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: