» » » » » Бизнес на високи токчета

бизнес на високи токчета тамара мелън

Бизнес на високи токчетае забележителната и шокираща с историята си автобиография на основателката на обувната империя Jimmy Choo – Тамара Мелън. За трудностите в модния бизнес, за мястото на жените в мъжкия бизнес свят, за личната драма, за силата да се изправиш, след като си бил повален – заповядайте на представянето на мемоарите на една силна жена, проправила си път в модната „джунгла”.

Интересна, дръзка, лична, „Бизнес на високи токчета” грабва именно с откровеността на Тамара Мелън, която не спестява нищо на своите читатели – от трудното си детство, през проблемите с майка си, интригите по пътя към върха, до некоректното отношение на хората, с които е работила. Уволнена като редактор в списание „Вог”, Мелън решава, че е крайно време да започне свой бизнес. С финансова помощ от баща си и в сътрудничество с обущаря от Малайзия Джими Чу, който има работилница в Лондон, тя поставя началото на обувната компания за милиарди Jimmy Choo.

Често на ръба на финансова криза, тъй като влага всичките си средства обратно в бизнеса, Мелън търпи неуспехи в личния си живот, детето й е отглеждано от бавачка, а финалният удар е съдебен процес срещу собствената й майка, придобила нечестно половината от парите и акциите от фирмата на дъщеря си, но упорито отказваща да ги върне...

Запишете си в календара литературното представяне на „Бизнес на високи токчета” на 27 януари 2016 г., от 19:00 ч., в галерия Credo Bonum в София.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: