» » » » » Семинар Хранене за здраво и красиво тяло

здравословно хранене семинар
На снимките: Надя Петрова, Инес Субашка, Маги Пашова

Три дами, три успешни жени специалисти по здравословно хранене и спорт – Надя Петрова, Магдалена Пашова и Инес Субашка – канят всички с интерес към здравословното и балансирано хранене на отворена среща-семинар, от който ще си тръгнете с богат арсенал знания по темата Хранене за здраво и красиво тяло.

На 7 февруари 2016 г., от 15:30 до 20:00 ч., в Culture Beat Club в София, три прекрасни лекторки ще разкажат как да постигнем най-добра форма и да поддържаме добро здраве през цялата година. Те са:

Надя Петрова - холистичен нутриционист, експерт по здравословно и балансирано хранене, с диплома от Канадското училище по натурално хранене и редица специализации в САЩ. Автор на книгите „Daily Raw”, „14 дни детокс” и „В търсене на истината за храната и здравето”.

Инес Субашка - основател на InspiredFitStrong кондиционна зала, в която пътят към себе си и осъзнаването минава през това да предизвикаш тялото си, да откриеш потенциала си и да разбереш, че промяната идва с грижата и отношението към тялото и собствения ти живот. Автор на статии и онлайн журнал, в който споделя опита си в света на тренировките, храненето и здравословния начин на живот. Бивш професионален състезател по баскетбол, тя добре познава подводните камъни на активния спорт и професионално може да ви посъветва как да постигнете резултати без да заплащате за това с цената на своето здраве и удовлетворение.

Магдалена Пашова – нутриционист, експерт по балансирано хранене с интерес към традиционните методи на готвене. Автор на блога за здравословно хранене Naturelita и на книгите „По-здрави бебета” и „В кухнята на модерната жена”.

Какво ви очаква в програмата?
  • 15:30 до 15:50 ч. – Настаняване.
  • 16:00 до 16:25 ч. – Надя Петрова: „Детокс – как да рестартираш тялото си”.
  • 16:30 до 16:55 ч. – Инес Субашка: „Пресътвори себе си - превърни тренировките и диетата в приоритет”.
  • 17:00 до 17:25 ч. – Магдалена Пашова: „Изгубените традиции в модерната кухня”.
  • 17:30 до 18:00 ч. – Въпроси и отговори.
  • 18:00 до 20:00 ч. – Разговори и запознанства.
Вход за събитието безплатен. За ваше удобство възползвайте се от възможността за резервация на тел. 0886 88 66 08.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: