» » » » Мумията Думи подарява книжки

мумията думи

Изключително популярна в Белгия и Холандия, Мумията Думи вече е в България и то с втора книжка. Познавате ли Думи? Били ли сте на приключение с нея? Стягайте куфарите и не се бавете, елате да поиграем, да почетем и да се маскираме като мумии на литературното представяне на Мумията Думи и гробницата на Ахнетут на холандката Тоска Ментен.

Мумията Думи бързо завладя детските сърца в Западна Европа и с уверена бинтована стъпка скоро ще омагьоса и българските деца. Защото Думи попада в нелепи истории и винаги е забавна, пътешества по света и среща различни култури, бързо печели приятели и ни учи колко важно е да бъдеш толерантен към различните, защото иначе Мумията Думи би останала сама.

Запознайте се с Думи на 21 февруари 2016 г., в литературен клуб „Перото” в София, където от 10:00 до 11:00 ч., ще разгледаме книжката, ще почетем и ще се правим на мумии, а детето, което се маскира като най-красивата мумия, ще получи за награда двете книжки за Думи – „Мумията Думи и златният скарабей” и „Мумията Думи и гробницата на Ахнетут”.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: