» » » Звезден търг и споделена мода на Empty your wardrobe

размяна на дрехи empty your wardrobe

Ако Пролетта имаше второ име, то щеше да е „Empty your wardrobe” – социалното събитие, което пристига щедро, ведро, модно и споделящо; и пробужда в нас вълнението да си творец на по-добрия живот, в който красотата на душата наистина спасява света. „Размени дреха. Бъди творец. Наддавай за своя идол!”, включи се в освежаващата гардероба размяна на дрехи с благотворително наддаване за дрехи и аксесоари на популярни български личности.

На 10 април 2016 г., от 11:00 до 17:00 ч., в галерия „Gallery 2.0” в София, ще се проведе третото издание на „Empty your wardrobe”. Събитието има за цел дрехите да си намерят нови собственици и така личните гардероби да се освежават с нещо ново за нас. Как се случва това?

Всички посетители могат да донесат за размяна запазени, чисти и добре изглеждащи дрехи, които вече носим по-рядко и сме готови да се разделим с тях. Артикулите могат да бъдат: Дамски, Мъжки и Детски - дрехи и аксесоари; като се позволява всеки да донесе до 10 бр. от всяка категория. Затова пък, няма ограничение в бройката, която участниците могат да вземат със себе си.

Дрехите ще бъдат събирани в интервала от 11:00 до 13:30 ч., като през това време посетителите ще могат да се насладят на рисуване с къна, да направят своя рисунка върху порцелан или текстил, както и да се разкрасят с нова прическа или грим в организираните работилници. Точно в 13:30 ч. щендерите с дрехи и аксесоари ще бъдат достъпни за свободен избор и обновяване на гардероба.

Но това не е всичко! Третото издание на „Empty your wardrobe” е с благотворителна кауза – подпомагане на Фондация „Очи на Четири Лапи” – една идея, която намери подкрепа от Асен Блатечки, Яна Маринова, Белослава, Прея, Александър Сано, Светла Иванова, Радина Кърджилова, Деян Донков, Део, Джули и Мартен Роберто, DIM4OU, Антония Йорданова, Силвестър (Братя Мангасарян), Симона Халачева. Всеки един от звездната плеяда популярни български личности дари своя дреха или аксесоар, които ще бъдат разиграни на благотворителен търг от 15:00 до 16:30 ч.

Всички набрани средства ще бъдат дарени на Фондация „Очи на четири лапи”, заедно с част от приходите от арт работилниците и от входния билет за участие в „Empty your wardrobe” на стойност 5 лв.


Това събитие не е с вход свободен,
но така се радвам да ви го представя.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: