» » » » Форум КЛЮЧ 2016

форум КЛЮЧ 2016

Пролетен Форум КЛЮЧ 2016 наближава. Събитието, което насърчава откритото споделяне на опит и популяризира начините за реализиране на общественозначими каузи, за поредна година ще даде КЛЮЧ на младите и активни хора към тяхната личностна и професионална реализация. Регистрацията вече е отворена.

На 9 април 2016 г., от 13:30 ч., в Независим (бивш Модерен) театър в София, ще се проведе Форум КЛЮЧ 2016.

Поканените КЛЮЧари са личности, които работят и успяват, вдъхновяват себе си и хората около себе си, и мотивират ежедневното „случване” на нещата. Всеки от тях ще разкаже своята история и ще представи своята кауза, а лекторите са:

Юлиана и Кристиян - Крис се занимава с актьорско майсторство, а Юлето следва педагогика. На сцената на КЛЮЧ ги събира общото желание да организират полезни и приятни активности за съгражданите си в Самоков.

Христо Димитров - Създател, хореограф, режисьор и продуцент на Национален фолклорен ансамбъл „Българе” – най-големият частен фолклорен ансамбъл в Европа. Основаната от него Фондация „Българе” е главен организатор на провеждания в с. Жеравна международен Фестивал на фолклорната носия, чието девето издание ще се състои този август. Христо Димитров е и сред инициаторите за създаване на сдружението „Пазители на българщината”. По негова инициатива преди една година бе учредено и сдружение „Асоциация на хореографите в България”, на която е председател. Носител е на почетния знак „Златен век” на Министерството на културата (2014 г.)

д-р Рада Стаменкова - Изпълнителен директор на Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП), мениджър на проекти, координатор на програми, треньор, обучител, консултант, оценител, старши експерт, ментор, изследовател, теренен работник, медиатор, консултиращ, обучител на обучители, изобщо – момиче за всичко, каквото само НПО сектора може с любов да отгледа. Обича работата си, защото прави това, в което вярва, и защото не губи свободата да бъде себе си, да казва, каквото мисли, и според силите си да се бори за промяна към по-добро.

д-р Мила Бобадова - Ветеринарен лекар от София, има мъж и 3 котки. Активна по много обществени теми - от правата на гей хората, бежанците и проблемите на наркозависимите, до любимата й тема животните. Мила е част от екипа на ветеринарни клиники „Добро хрумване” и един от основателите ѝ. В клиниката д-р Бобадова успява да съчетае професия, личен живот и каузи, които защитава отдадено с цялото си сърце. Основният ѝ принцип е „Ако нещо не е както трябва – промени го.”

Кристалин Чавдаров - Творец с дарбата на дизайнер и превъплъщенията на арт директор, криейтив лидер и все по-настоятелно отдаден в магията на вдъхновяващ-собственик-управляващ на „Киви Дизайн” (България) и компании в Сърбия и Германия. Кристалин е популярен с нестандартното си мислене, както и работата му над световни проекти с ежедневно приложение. Работи над редица проекти в сферата на дизайна, уеб, дизайн на потребителското изживяване, creative brainstorming, обучения и др. От 2014 г. е председател на най-големия браншови конкурс за уеб-сайтове, организиран от Фондация „БГ сайт”. Той основополага, развива и финансира проекти с идеални цели, най-мащабният сред които е „Аз мога – тук и сега”.

Калин Василев - Сънуваш, мечтаеш, кроиш планове, не спираш, даваш всичко от себе си, и когато се събудиш, запряташ ръкави и действаш. Не на макс, ами два или три пъти повече, защото имаш цел, която е твоят драйв. А тя, целта, е да изкорениш остарели норми, стигми, безхаберие, социална апатия и да изградиш една активна, добронамерена, позитивна и истински здравословна социална среда. Не в София, а в един град 15 пъти по-малък.Това сме ние, ТърновоRUNS. А това е той - Калин Василев.

Виктор Кирков - Спортен мениджър и социален предприемач. Управител на „Спортс Мениджмънт България”. През 2011 г. създава „Отбор на надеждата”, който всяка година представя България на световни първенства по футбол за хора в неравностойно положение. Проектът наподобява професионален футболен клуб и постига безпрецедентни спортни резултати, като през миналата година завършва девети от 47 състава на Мондиала в Амстердам. Основната цел на „Отбор на надеждата” обаче е социалната интеграция на неговите играчи, където успехите са още по-внушителни. Виктор обича да казва, че той и екипът му не помагат на никого, а само създават предпоставки за нуждаещите се да си помогнат сами. Всичко останало е магия, породена от футболната топка, която има силата да промени целия свят.

Иван Брегов - Носи очила и през тях се опитва да вижда света като право, справедливост, литература и какво ли още не. Не винаги успява в тези свои начинания, но се опитва. И иска или не, тази година ще стане на 30.

Ако искате да станете част от КЛЮЧовото преживяване на Форум КЛЮЧ 2016, направете своята безплатна регистрация или се запознайте с възможностите за спонсорски билет в сайта на събитието.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: