» » » » » Рисуваме Карта на Емоциите с Марта Демирева

карта на емоциите с марта демирева
Снимка: Марта Демирева

Марта Демирева е водещ на арт ателиета за себепознание и личностно развитие, специалист в индивидуалното психологическо консултиране и водената медитация. Тази седмица Марта ни кани на безплатно арт ателие „Карта на Емоциите”, по време на което в безопасната среда на групата ще се свържем с емоциите си, за да разберем тяхното послание и нуждата, която отразяват в нас.

Обикновено, когато се чувстваме стресирани, тревожни или ядосани, ние се борим с тези чувства, защото на кого са му приятни негативните душевни преживявания? Но правейки това, ние често влошаваме нещата и ставаме депресирани, заради собствената си депресия, или тревожни, заради чувството за несигурност, и т.н. Борбата със собствените емоции е толкова изтощителна и енергоемка, че в края нямаме сили дори за усмивка и сме изгубили повече, отколкото сме спечелили.

С практиката на медитацията и осъзнаването на негативните емоции и тяхната причина, всеки от участниците в арт ателието ще намали вътрешната си борба и съпротивата срещу самите емоции, запазвайки енергията си и инвестирайки я в това да се чувства по-добре.

Семинарът „Карта на Емоциите”, воден от Марта Демирева, ще се проведе на 24 март 2016 г., от 19:00 до 20:30 ч., в студиото на адрес: ж.к. „Гоце Делчев”, бл. 47Е, вх. Б, ап. 4 (зад магазин „Джъмбо”).

Ателието ще протече с водена медитация за емоциите, през които преминаваме, без да се опитваме да ги харесваме или обичаме, а като направим стаичка за тях, позволявайки им да бъдат такива, каквито са. В групов формат ще рисуваме, ще се забавляваме и ще релаксираме.

Участието е безплатно. Всички необходими материали за семинара са осигурени.

Задължително записване, поради ограничения брой места, на имейл: martademireva@gmail.com или тел.: 0887 49 19 81.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: