» » » » Тенерифе – подводен рай

фотографска изложба тенерифе подводен рай
Изложба „Тенерифе – подводен рай”

Кратко гмуркане в атлантическите води, потапяне до подводното дъно сред костенурки и скатове, потънали кораби – и този миг на друговремие е застинал в центъра на София, приканвайки ви в океанския свят, оживяващ във фотографската изложба „Тенерифе – подводен рай”.

Експозицията „Тенерифе – подводен рай” е плод на 8-месечния труд на фотографите Пламена Милева и Юлиан Недев, и всеотдайността на партниращия им модел Jessica Avellaneda, която e diving master по професия и затова успешно реализира дълбочинните фотосесии. И все пак, амбициите на подводната фотографка Пламена Милева поставят висока летва пред целия екип, който провежда изключително рискова фотосесия на 33 метра под водата. За сцена е избрана статуята на Дева Мария, известна в Los Cristianos като Virgen del Carmen, която е потопена на океанското дъно и е една от основните дайвинг атракции там.

Потопете се до дъното на океана и вижте драматичния, тайнствен и причудлив подводен рай на Тенерифе, уловен от обективите на Пламена Милева и Юлиан Недев.

Фотографската изложба ще бъде открита на 22 март 2016 г., от 19:00 ч., във ФотоСинтезис Арт Център в София, кафе-галерия, където ще остане до 11 април 2016 г.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: