» » » » » Софийски фестивал на науката 2016

софийски фестивал на науката 2016

За шеста година София през Май отваря вратите към тайните на Вселената и поемаме на пътешествие от недрата на Земята до края на Космоса. Включете в календара си Софийски фестивал на науката 2016.

Създаден през 2011 г. от Британски съвет и Форум Демокрит, под патронажа на Министерство на образованието и науката, още със старта си Софийски фестивал на науката спечели голям брой фенове. Тазгодишното издание ще протече от 12 до 15 май, в парк „Заимов” и театър „София”, и ще предложи 69 събития за всички възрасти, 27 щанда с експерименти и демонстрации, и 93 презентатори и други участници.

Събитията са разделени в модули: „Основна програма”, „Експерименти и изложби”, „Програма за ученици”.

Достъпът до изложбите и шатрите с експерименти в пространството около театъра е свободен. За някои от проявите са необходими билети или безплатни пропуски.

Билетите са на цена 5 лв./4 лв. за пенсионери, и вече са в продажба на касите на Театър „София”.

Безплатните пропуски за събитията на Голяма сцена и в Камерна зала можете да вземете до 11 май 2016 г. от касите на Театър „София” и от 12 май 2016 г. до края на фестивала от щанд „Информация”. Всички пропуски за събитията в BASF Лаборатория ще се получават само от щанд „Информация” на фестивала от 12 май.

Пълната програма на Софийски фестивал на науката 2016 вижте в сайта на събитието.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: